Ik mis je

Ik mis je (Single)
by FoggyBrains

Dutch: Het nummer “Ik mis je” lijkt eerst te gaan over een geliefde die wordt gemist, maar gaat over het missen van de oude ik, die na het letsel weg is. Alle dingen die gemist worden, waren er eerst wel maar nu niet meer. Aan het einde van de song wordt duidelijk dat het over het gemis van jezelf is. Dit is hoe veel mensen met NAH zich voelen. Dat gevoel wilde ik vangen, dat de zang niet helemaal on point is, heeft een achtergrond. Ik val bij mijzelf uit de toon is ook hoe de song eindigt.
English: The song “Ik mis je” initially appears to be about missing a loved one, but it actually expresses the longing for the old self, which is lost after the injury. All the things that are missed were once there but are now gone. Towards the end of the song, it becomes clear that it’s about missing oneself. This is how many people with ABI feel. I wanted to capture that feeling, and the slight imperfection in the vocals has a purpose. “I fall out of tune with myself” is also how the song concludes.

Songtekst Ik mis je door FoggyBrains
Ik mis de lach die me altijd verwarmde
De energie die mijn dagen omarmde
De vrolijkheid die mijn hart liet stralen
De humor die al mijn zorgen kon doen verdwalen

Ik mis je, oh ik mis je zo
Elke dag zonder jou, zo koud en zo kil
Ik zoek je, maar vind enkel een leegte in mij
Ik mis je, oh ik mis je, ik mis je hier bij mij

Ik mis de gevatte opmerkingen, zo spontaan
Het zachte karakter, altijd klaarstaan
Maar waar ben jij nu, waar ben je gebleven?
Een leegte vult mijn dagen, ik kan niet vergeven

Ik mis je, oh ik mis je zo
Elke dag zonder jou, zo koud en zo kil
Ik zoek je, maar vind enkel een leegte in mij
Ik mis je, oh ik mis je, ik mis je hier bij mij

Ik zoek in het donker naar je warmte, naar je lach
Maar je bent verdwenen, ik kan je niet meer op mijn pad
Een vreemdeling in mijn eigen huis, in mijn eigen hart
Zonder jou ben ik verloren, in de war en verward

Ik mis je, oh ik mis je zo
Elke dag zonder jou, zo koud en zo kil
Ik zoek je, maar vind enkel een leegte in mij
Ik mis je, oh ik mis je, ik mis je hier bij mij

Die jij, die ben ik, dat besef doet me pijn
Het rare is, dat ik mijzelf erg mis
Na het letsel is niets meer gewoon
Ik val bij mezelf uit de toon


copyright 2024 by FoggyBrains